2020-03-17 14:42:18

Nastava na daljinu - od 18. 3. 2020.

Od srijede, 18. 3. 2020. godine naša škola prelazi na održavanje Nastave na daljinu prema uobičajenom školskom rasporedu sati (ovaj tjedan: 5. i 7. prva, a 6. i 8. druga smjena).
Na stranici škole objavljen je tjedni raspored nastavnih sati. Ukoliko bude izmjena bit će objavljene na web stranici škole. 
Učiteljice razredne nastave komuniciraju s učenicima i roditeljima učenika preko mobilnih aplikacija (whatsapp, viber …) te ovim putem zadaju zadatke i provjeravaju učinjeno. Svaka učiteljica sa svojim razredom dogovara principe rada i načine provjere učinjenoga. Program HRT3 učiteljice i učenici mogu koristiti kao pomoć u radu, obrade nastavnih jedinica ili ponavljanje. Molimo učenike i roditelje na primjerenu i pravovremenu komunikaciju s učiteljicama te na suradnju u radu.
Učitelji predmetne nastave od danas će u virtualnim zbornicama svakog razreda postavljati zadatke i komunicirati s učenicima o obavezama za pojedine dane. Svaki učenik komunicira s predmetnim učiteljima i razrednikom preko Yammer aplikacije i virtualnog razreda. Učitelji će svaki dan dnevne obaveze postavljati u virtualne razrede kako bi svi učenici imali mogućnost tijekom dana izvršiti zadano. Učenici su obavezni na dnevnoj bazi sudjelovati u radu. Ukoliko ne pristupe i ne izvrše obveze to se može smatrati izostankom i potrebno je razlog izostanka opravdati razredniku. Molimo roditelje da učenike viših razreda potiču na rad, suradnju s učiteljima te na primjerenu komunikaciju u skladu s normama uljudnog ponašanja.


Osnovna škola Nikole Tesle Mirkovci