2019-12-01 18:01:00

Nastavak štrajka učitelja i stručnih suradnika - 2. 12. 2019.

Dragi učenici i poštovani roditelji,

štrajk učitelja i stručnih suradnika bit će nastavljen u ponedjeljak 2. 12. 2019. godine. U štrajku su zaposlenici svih škola na području cijele Republike Hrvatske, a štrajk traje do ispunjenja traženog zahtjeva, odnosno izjednačavanja koeficijenata povećanjem od 6.11%.

Iako smo u štrajku, danas smo realizirali projekt "Škole različitih jednakosti" u Vukovaru. Hvala kolegicama i kolegama na odličnom programu, učenicima na odličnom predstavljanju škole te roditeljima koji su nas pratili.

S obzirom da stranice škola ponekad imaju problema s radom, o daljnjim ćemo vas aktivnostima informirati i na FB grupi škole.

Iz navedenih razloga ne možemo organizirati redovnu nastavu. Učenici koji dođu u školu, bit će zbrinuti u trajanju od 3 školska sata. Prva smjena (prijepodne) počinje u 7:30 sati, a druga smjena (poslijepodne) počinje u 12:40 sati (učenici razredne nastave), odnosno u 13:30 sati (učenici predmetne nastave). O daljnjim aktivnostima bit ćete pravovremeno obaviješteni; pratite stranicu škole (ukoliko bude radila) te FB grupu.

Hvala roditeljima i učenicima na podršci i razumijevanju! Nadamo se skorijem povratku u razrede.

Zamjenica ravnateljice: Martina Saulić, prof.


Osnovna škola Nikole Tesle Mirkovci