2019-11-04 09:29:14

Održana aktivnost "Talijanska večer" (projekt "Škole jednakih različitosti") - Vinkovci, 31. 10. 2019. godine

U četvrtak 31. 10. 2019. godine učenici i djelatnici naše škole realizirali su aktivnost pod nazivom "Talijanska večer" u sklopu projekta "Škole jednakih različitosti". Navedena je aktivnost održana u prostorijama učilišta Studium, a fotografije možete pogledati u "Galerija slika".

Učenike su na aktivnosti pratile učiteljice RN-e, Biserka Lošić, Valerija Grubić, Irena Radoš, Ankica Biluš te školski pedagog, Alen Turjak. Djeca koja su sudejlovala u realizaciji navedene aktivnosti bila su polaznici izvannastavnih aktivnosti u sklopu projekta "Škole jednakih različitosti" u protekle dvije školske godine.

Sudionici aktivnosti "Talijanska večer" imali su se priliku upoznati kratkim videozapisom o Italiji te nakon toga odigrati prigodni kviz znanja u programu Kahoot. Također, za učenike je organizirana i mala kuharska radionica s dvije profesionalne kuharice, a djeca su mogla iskustveno doživjeti način pripreme pizze. U prostorijama učilišta Studium aktivnost je trajala od 16:00 do 19:00 sati.


Osnovna škola Nikole Tesle Mirkovci